Webteksten

Natuurlijk Webdesign kan de teksten en opmaak van jouw site verzorgen. Natuurlijk op maat. Van het schrijven van webteksten voor jouw website tot het geven van het advies voor het optimaliseren van je webteksten.
 
Waarom is de tekst van een website belangrijk?
Je bezoekers hebben meestal haast. Ze zoeken informatie en willen die snel vinden. Lukt dat niet? Dan is de kans groot dat ze afhaken en de website verlaten. Jammer. Een gemiste kans.
 
Zorg dat je gelezen wordt en zet goede teksten op de website. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de website. Een website krijgt meer aandacht met korte, duidelijke en gestructureerde stukken tekst. Met een taal en toon die de doelgroep aanspreekt.
 
Nieuwe webteksten
Je weet wat je met de website wilt. Maar hoe verwoord je dat? Hoe schrijf je teksten, die de bezoekers aanspreken. Natuurlijk Webdesign schrijft zoekmachine-vriendelijke webteksten gericht op je doelgroep. Tarieven en prijzen worden vooraf vastgelegd, zonder verborgen kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
 
Webtekst advies
Heb je al teksten voor je website? En wil je weten of de teksten doeltreffend zijn? Natuurlijk Webdesign geeft advies en kan teksten optimaal toegankelijk maken voor bezoekers en zoekmachines.
 
Webredactie: regelmatig onderhoud webteksten
Zoek je iemand die regelmatig artikelen op jouw website plaatst? Met een onderhoudscontract zorgt Natuurlijk Webdesign dat de website actueel blijft.
 
Zelf je webteksten schrijven?
Lees de tips voor het schrijven van webteksten. Want een succesvolle website staat of valt met goede inhoud!
 
Meer weten?
Wil je meer informatie over het schrijven van webteksten? Of wil je een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op.

 

© Natuurlijk Webdesign