Wat is een CMS?

warning: Declaration of views_plugin_style_default::options(&$options) should be compatible with views_object::options() in /domains/natuurlijkwebdesign.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Een Content Management Systeem (CMS) is een beheersysteem. Hiermee kunnen mensen eenvoudig online documenten en gegevens op internet publiceren.

Natuurlijk Webdesign maakt gebruik van Drupal, een zoekmachine vriendelijk CMS. Hiermee kun je door inlog op de website teksten op de site wijzigen, afbeeldingen plaatsen of een artikel toevoegen.

Het bewerken van de website werkt volgens "What You See is What You Get" (WYSIWYG). Dit betekent dat de informatie op het scherm er hetzelfde uitziet als de website, zoals het voorbeeld hieronder.


Na inlog je kun op jouw website teksten wijzigen of inhoud aanmaken.

Enkel door op de tab "Bewerken" te klikken kun je een pagina wijzigen. Voor een nieuw artikel klik je op "Inhoud aanmaken" en selecteer je waar je het artikel wil plaatsen. Op een nieuwe pagina kun je de titel en tekst invoeren en vervolgens opslaan. En jouw artikel staat op de website.

Zo simpel kan het beheer van een eigen website zijn.

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op met Natuurlijk Webdesign.

 

 

 

 

© Natuurlijk Webdesign