Hoe werkt een strippenkaart?

warning: Declaration of views_plugin_style_default::options(&$options) should be compatible with views_object::options() in /domains/natuurlijkwebdesign.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Natuurlijk Webdesign kan het inhoudelijk beheer (de teksten en opmaak) van je website verzorgen. 

Dit kan tegen een vast uurtarief of je kunt gebruik maken van het speciale strippenkaartsysteem. Met deze service biedt Natuurlijk Webdesign de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief de website actueel te houden.

12-uren of 24-uren strippenkaart
Je kunt kiezen tussen een 12-uren of 24-uren strippenkaart. De uren kunnen besteed worden aan het inhoudelijk beheer van de website en (indien van toepassing) functionele aanpassingen. Voordeel is dat er niet voor elke wijziging een aparte offerte en factuur hoeft worden opgesteld.

Tarieven

  • Het vaste uurtarief is 35 euro en wordt per opdracht gefactureerd.
  • Strippenkaart voor het inhoudelijk beheer van de website voor 12 uur kost €400,00.
  • Strippenkaart voor het inhoudelijk beheer van de website voor 24 uur kost €750,00.
    Alle bedragen zijn exclusief BTW.

De strippenkaarten zijn twee jaar geldig na factuurdatum en worden vooruit betaald. Via een inlogsysteem is online zichtbaar hoeveel strippen gebruikt en nog beschikbaar zijn. Zo weet je altijd de status van je strippenkaart.

Bestellen?
Via het contactformulier kun je een strippenkaart aanvragen. Na betaling ontvang je de inloggevens voor de online status van je strippenkaart.
 

© Natuurlijk Webdesign