Hoe blijft mijn website up-to-date?

warning: Declaration of views_plugin_style_default::options(&$options) should be compatible with views_object::options() in /domains/natuurlijkwebdesign.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Een website is nooit helemaal af. Je bedrijf of organisatie verandert en je website verandert mee. Actuele en goede informatie maakt een website aantrekkelijk voor bezoekers.
 
Eenvoudig zelf actueel houden
Natuurlijk Websdesign ontwerpt dynamische websites, die je zelf eenvoudig actueel kunt houden. De websites hebben een Content Management Systeem (CMS). Hiermee kun je zelf online de teksten van de website aanpassen en bijvoorbeeld nieuwsartikelen plaatsen.
 
Wil je weten waar je op moet letten bij het schrijven van webteksten? Lees de tips voor het schrijven van webteksten. Want een succesvolle website staat of valt met goede inhoud!
 
Wil je de teksten laten schrijven?
Dat kan! Natuurlijk Webdesign schrijft zoekmachine-vriendelijke webteksten gericht op je doelgroep. 
 
Dit kan tegen een vast uurtarief of je kunt gebruik maken van het speciale strippenkaartsysteem. Met deze service biedt Natuurlijk Webdesign de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief de website actueel te houden.
 
Technisch altijd actueel
De websites van Natuurlijk webdesign zijn gebruikersvriendelijk. Voor jou als beheerder en voor de bezoekers van de website. Daarom is het hostingpakket inclusief technisch onderhoud. Bijvoorbeeld het uitvoeren van updates voor de beveiliging en het optimaal functioneren van de website. Zo blijft jouw website ook technisch helemaal up-to-date!
 
Heb je vragen of wil je meer weten over het actueel houden van je website? Neem gerust contact op.

© Natuurlijk Webdesign