Portfolio

warning: Declaration of views_attach_plugin_display_node_content::options_submit($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin_display::options_submit(&$form, &$form_state) in /domains/natuurlijkwebdesign.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views_attach/views_attach_plugin_display_node_content.inc on line 0.

Gerealiseerde projecten:

Afbeelding Energieloket Midden Gelderland

Het Energie Loket Midden Gelderland (ELMG) is het kennisportaal voor particuliere energievragen met voorbeelden van de gemeenten Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal. In drie stappen is eenvoudig informatie te vinden op vragen over energiebesparing, isolatie, verwarming, duurzame opwek, subsidies en schoon vervoer.

Technische realisatie en redactioneel beheer van de website. Voorzien van CMS beheersysteem, dynamische pagina's, voorbeelden, nieuws, agenda, kaart met leveranciers en een uitgebreide FAQ ingedeeld in categorieën.

Bekijk de website

Afbeelding VECG

De website van de Vereniging van Energiecoöperaties (VECG) heeft als doel de kracht van de lokale energiecoöperaties in Gelderland te bundelen. Naast de informatieve website is er een kennisportaal voor leden.

Technische realisatie van website en kennisportaal voorzien van CMS met verschillende autorisatieniveau's voor het eenvoudig plaatsen en delen van informatie.

Bekijk de website

Afbeelding Liemers Energieloket

De website voor het Liemers Energieloket is een laagdrempelig platform om te informeren en te inspireren over energiemaatregelen voor de gemeenten Doesburg, Duiven, Westervoort en Zevenaar. In drie stappen is eenvoudig informatie te vinden op vragen over energiebesparing, isolatie, verwarming, duurzame opwek, subsidies en schoon vervoer.

Technische realisatie en redactioneel beheer. Voorzien van CMS beheersysteem, dynamische pagina's en een uitgebreide FAQ ingedeeld in categorieën.

Bekijk de website

Afbeelding Arnhem AAN

Arnhem AAN laat inspirerende voorbeelden van wijkinitiatieven, inwoners en bedrijven zien in Arnhem op het gebied van energie besparen èn duurzaam energie opwekken.

Technische realisatie en redactioneel beheer van de website. Voorzien van CMS beheersysteem, diavoorstelling, dynamische pagina's, webformulieren en kaart met inspirerende voorbeelden.

Bezoek de website

Afbeelding Bed & Breakfast De Gagel

Voor het Bed & Breakfast De Gagel, logeren in een authentiek zelf gebouwd huis van hout uit eigen bos, is een website gebouwd die recht doet aan de prachtige ligging midden in de natuur.

Ontwerp en technische realisatie van de website met CMS beheersysteem, dynamische pagina's, fotogalerij, contact- en reserveringsformulier. De website is responsive, waardoor deze optimaal toegankelijk is op tablet, smartphone en pc.

Bezoek de website

Afbeelding Noteboom Bouw

De website van Noteboom Bouwservice en Onderhoud toont in woord en beeld de werkzaamheden en projecten.

Voorzien van CMS beheersysteem voor het eenvoudig aanpassen van teksten en toevoegen van nieuwe projecten en foto's.

Bezoek de website

Afbeelding Marianne van Riet

Een informatieve website voor Marianne van Riet: psycholoog, coach en loopbaanadviseur.

Technische realisatie van de website met diavoorstelling, voorzien CMS voor het eenvoudig actueel houden van de teksten. De website is responsive, dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt. Dus optimaal toegankelijk op computer, tablet, iPad en smartphone. Ontwerp vormgeving door Mans57.

Bezoek de website

Afbeelding Boomgaard Eefde

Boomgaard Eefde is de website voor het burgerinitiatief voor een dorpsboomgaard in Eefde met hoogstam fruitbomen, bestaande uit oude appel- en perenrassen uit de IJsselstreek en oud-Nederland.

De website is voorzien van CMS beheersysteem voor het eenvoudig plaatsen van nieuwsartikelen en aanpassen van teksten en foto's op de website.

Bezoek de website

Afbeelding LochemEnergie

Een website voor LochemEnergie, een coöperatieve energievereniging voor het opwekken van duurzame energie in de gemeente Lochem.

Technische realisatie van website met CMS, zoekfunctie, agenda, lidmaatschapsformulier, nieuwsbrief, agenda, veelgestelde vragen (FAQ) en de mogelijkheid voor het plaatsen van video en delen van nieuwsitems via Social Media. Ontwerp vormgeving door Mans57.

Bezoek de website

Afbeelding Oranjevereniging Eefde

Uitbreiding van de bestaande website met nieuwe functionaliteiten en vernieuwde vormgeving, zodat de website eenvoudig actueel is te houden.

Voorzien van CMS, fotogalerie, tag cloud, dynamische pagina's, contactformulieren en mogelijkheid voor delen van nieuws via Facebook, Twitter en mail.

Bezoek de website

Afbeelding Frederike Upmeijer

De website van Frederike Upmeijer spreekt in beelden. Het menu bestaat uit een diavoorstelling van kunstwerken. Ook aan de cursussen, kunstreizen en lezingen kunnen fotorapportages toegevoegd worden.

Technische realisatie van de website met CMS beheersysteem, dynamische pagina's, diavoorstelling en fotoalbum. Ontwerp vormgeving door Mans57.

Bezoek de website

Afbeelding Gudula.nu

Een website voor de Gudulakerk Lochem - podium voor kunst en cultuur - met een uitgebreid overzicht en agenda van het gehele programma.

Technische realisatie van de website met CMS beheersysteem, agenda, roterende header, uitgebreide zoekfunctie, tag cloud, dynamische pagina's, contactformulier en mogelijkheid voor delen via Social Media zoals Twitter, Facebook en Linkedin. Ontwerp vormgeving door Mans57.

Bezoek de website

Afbeelding LETS Ruilkring Zutphen

Een informatieve website voor geïnteresseerde bezoekers en leden van de Ruilkring, met een openbaar en besloten deel. Door het CMS beheersysteem kunnen leden eenvoudig artikelen aanmaken, discussieren op het forum en foto's uploaden. Na goedkeuring van de redactie worden de artikelen en foto's op de website gepubliceerd.
 
Voorzien van CMS, zoekfunctie, RSS feed, workflow met revisie, uitgebreid autoristiesysteem, nieuwsbrief, fotoalbum, forum, agenda, prikbord, linkmanager en veelgestelde vragen (FAQ).
 
Bezoek de website

Afbeelding Qlinc

Een dynamische website voor Qlinc, met CMS beheersysteem voor het eenvoudig plaatsen van nieuwe documenten en artikelen.

Technische realisatie website met CMS, roterende header, documentenmanager, contactformulier, zoekfunctie en dynamische pagina's.

Bezoek de website

Afbeelding Dorpsraad Eefde

Een dynamische website met CMS en autorisatie niveaus. Hierdoor kunnen de verschillende beheerders eenvoudig artikelen publiceren. Geregistreerde bezoekers kunnen een reactie op een artikel plaatsen.
 
Voorzien van zoekfunctie, RSS feeds, agenda, diavoorstelling en enquête. 
 
Bezoek de website

© Natuurlijk Webdesign