Over Natuurlijk Webdesign

Natuurlijk Webdesign is opgericht door Helga Vos. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met communicatie en webbeheer in de non-profit sector. Mijn kennis gebruik ik voor het ontwerpen van gebruikersvriendelijke websites. Niet de techniek, maar de wensen van de klant en het doel van de website staan voor mij centraal.

Mijn visie
Een website is een ideaal middel om je organisatie of bedrijf te presenteren. Niet als uithangbord, maar om te vertellen waar je voor staat. Een website maakt namelijk dynamisch en interactief contact mogelijk met je doelgroep.

Mijn uitdaging is om samen te kijken hoe je het doel van de website het beste kunt vormgeven. De communicatie in tekst, beeld, techniek en interactie moeten samen een geheel vormen. 

Persoonlijk
Na mijn studie Culturele Antropologie, heb ik in mijn werk altijd mijn hart gevolgd. Werk betekent voor mij ontplooiing en inzet voor een doel waar ik achter sta. In verschillende functies en organisaties heb ik de communicatie vormgegeven. Van beleid tot uitvoering, van nieuwsbrief tot website. Altijd met oog voor de vormgeving: een samenspel van tekst en beeld.

In mijn vrije tijd kan ik mijn creativiteit kwijt in tekenen en schilderen. Ik hou van de natuur en wil graag bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Wat voor mij persoonlijk vanzelfsprekend is, geldt ook voor Natuurlijk Webdesign: duurzaam met aandacht voor mens en natuur.

Vandaar de keuze van het blad in het logo. Fris, eenvoudig en natuurlijk.

 

© Natuurlijk Webdesign